Til forsiden

Spurt er Senterungdommens intranett og er kun tilgjengelig for medlemmene. Her finner du mye politisk og organisatorisk informasjon samt nyheter om hva som skjer i organisasjonen.

Logg inn
For å kunne logge inn på Spurt trenger du brukernavn og passord. Brukernavnet er ditt 7sifrede medlemsnummer. Medlemsnummeret finner du blant annet på medlemavisen Sentrum i adressefeltet. Husker du ikke medlemsnummeret kan du sende en e-post til senterungdommen@sp.no og be om medlemsnummeret.

Husker du ikke passordet ditt trykker du på glemt passord, taster inn medlemsnummeret og e-postadressen din og trykker send. Da mottar du passordet ditt på e-post. Når du ber om passordet er det viktig at du bruker den e-postadressen du er registrert med i medlemsregisteret. Hvis du ikke er registrert med noe e-post adresse i registeret må du sende en e-post til senterungdommen@sp.no. Det er den e-postadressen du mottar informasjon om Senterungdommen på til vanlig og mest sannsynlig den e-postadresen du brukte når du registrerte deg som medlem.

Sprint
Sprint er Senterpartiets intranett og som medlem av Senterungdommen har du også tilgang til Senterpartiets intranett. Du må bruke samme brukernavn og passord på Sprint som på Spurt. Du får tilgang til Sprint her.

Endre passord, adresse og annen info
Inne på Sprint, Senterpartiets intranett kan du endre opplysninger om deg selv. Da trykker du på knappen "Medlemsservice når du ved å trykke her" øverst i høyre hjørnet. Da kommer profilen din opp og du kan endre personopplysninger som e-postadresse, mobilnummer, adresse osv. I menyen til venstre kan du også skifte passord på intranettene. Det er da viktig og huske på at endringer du gjør på passord på Sprint også gjelder Spurt.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med Senterungdommens organisasjonssekretær på telefon 23 69 01 30 eller sende en e-post til senterungdommen@sp.no